BK i norden

BK-Nordic vil forsvinne 2. mars 2020 som følge av avt Rootsweb legger ned sin server som berør utrolig mange Genealogiske lister rundt om i hele verden.

Dette innvirket også på den engelsk listen som innebar at noen kastet seg rundt og fikk opp

Brother's Keeper i Norden

Her har vi en gruppe på Facbook      http://www.facebook.com/groups/308152915895749/
Her må de som ønsker å være medlemmer koble seg til og be om medlemskap. Gruppen  administreres fra Danmark og Norge. Den er knyttet til tema om programmet og dets bruk og er ikke et sted hvor man søker etter slekt.

BrothersKeeperGenealogy

De etterfølgende adressen bygger hel på bruk av engelsk pg er en E-postliste, med kopi av posteringene til Facebook. Man velger selv hva man blir med i begge eller en av disse.

EPOSTLISTE
{html=<A HREF="
https://groups.io/g/BrothersKeeperGenealogy" TARGET="_blank">E-postliste for brukere av Brother's Keeper (Engelsk språk)</A>}

Her må dere selv logge dere inn for å delta med innlegg. men de kan leses slik de er

https://groups.io/g/BrothersKeeperGenealogy/topics

Slektsforum hos slekt og Data

Her er det en eget område som heter Diskutere Slektsprogram
http://www.disnorge.no/slektsforum/viewforum.php?f=2106

FACEBOOK
Brother's Keeper Genealogy (John Steed)  @BK_John_Steed
https://www.facebook.com/groups/2656858114421694/

Her må dere selv logge dere inn for å delta.