Rapportips

Nedenfor er en rekke tips knyttet til rapporter. Dette kommer i tillegg til de tips som er gitt i selve hjelpefilen. Men det er alltid behov for gode tips og send derfor gjerne inn godt beskrevet tips og rettledninger som kan legges i denne adressen BKassistanse.

Her er er forslag til rapporter som ikke finnes i manual eller hjelpefil, se også Brukertips program.
Har du gode forslag så bør de fortrinnsvis fremmes i BK-Nordic.

En del av linkene går til dansk side, men det samme innholdet vil du også finne i den norske hjelpefilen <F1> til programmet.

Ved å føre musen over valgene gis en mer forklarende beskrielse

Alt ovenfor her skal fremkomme som automatisk i denne listeboksen.