Anbefal denne siden

 
 
 


Brother's Keeper 6

kan hentes via høyre siden her. Det er alltid siste versjon av programmet og hentes direkte fra USA. Nyheter i oppdatering gir opplysninger om endringer i de enkelte versjonen. Er du med i den Nordiske e-postlisten BK-Nordic vil du alltid få informasjon om andringen direkte som e-post. På BK-Nordic kan du også diskutere programmet og stille spørsmål om programmet.

Ønsker du ikke å installere direkte fra nettet, kan du bestille oppdaterings-CD via norsk bankkonto. CD sendes direkte fra produsent i USA til din oppgitte adresse.

Oppdatering/nyinstallasjon er som for alle dataprogram og er meget enkel. Ingen av dine registrerte data blir endret. Det er kun selve programmet som oppdateres.

Programmet som ligger for nedlasting innehollder både nye funksjoner og utbedringer. Du trenger ikke installere hver oppdatering, kun siste versjon. Men følg med på BK-Nordic for informasjon om oppdatering. Oppdater etter behov, men oppdatering til siste versjon er viktig før du fremmer ønsker om nye funksjoner eller melder om feil. Registrert program gir tilgang til flere funksjoner.

Nedenfor er en oversikt over linker som kan bruke for å laste ned siste versjon. En oppdatering omfatter alltid alle tidligere oppdateringer.

Finner du feil som du mener rapportere, ta alltid utgangspunkt i siste tilgjengelige versjon og send en rapport.

Viktig! Ved første gangs installasjon (uansett språk) må alltid foreta som en fullstendig installasjon.

Har du BK5, du konvertere databasen til BK6. Dette gjør du fra BK6. Les i hjelpefilen <F1> etter at du har installert BK6.

NORSK MANUAL

Norsk Veiledning for installasjonen (følger med på installasjons-CD ved kjøp av programmet). Manual på Norsk for programmet inngår aktivt i programmet (aktiveres ved hjelp av <F1> på alle sider) for alle skjermbilder. Hver del av hjelpefilen kan skrives ut.
Dansk manual samt annen litteratur finnes under MANUALER og ANDRE HANDBØKER.

Siste nytt

Siste versjon / nytt 

BK7* 7.4.5  11. september  2019
Last ned BK7-fil
 
Fullversjon / Oppdatering
direkte fra USA.

Siste versjon / nytt 
BK6* 6.6.20  27. des  2017
Last ned BK6-fil 
  Fullversjon / Oppdatering 
direkte fra USA.

Beskrivelse for installasjon av programmet.

Kurs

2019 - - - BK7     Oslo
12. sept 2019 begynner
kl. 10.00 - 15.00

Hvordan er aktiviteten lokalt ?
Holdes det kurs lokalt?
Behov for kursledere?

Møter

Kjenteaktiviteter hvor
bl.a. BK er tema:
DIS-Norge

Kontakter

Innlegg, spørsmål osv. om Brother's Keeper sendes til BK-Nordic.

Spesielle ønsker i BK ?

Problemer med BK ?

Copyright © 2012 Brother's Keeper. All Rights Reserved | HTML5 | CSS