Anbefal denne siden
 
 
 


Ønskes forbedring / endring / tillegg ?

Når du arbeider med programmet og bruker det flittig vil du sansynligvis oppleve at det er ting som du kunne ønsket som del av programmet eller virke på en spesiell måte. Oppdater programmet føstog se om ikke dette allerede har sin løsning i progammet. Har du allikevel ønsker, beskriv dette veldig godt. 

Dette er helt naturlig. Ønsker kan fremmes og de blir oversendt produsenten.

Noen ønsker er enkle av natur og bør fremmes på FaceBook-siden slik at også andre brukere har en reell mulighet til å kommentere disse. Noen ønsker er mer komplekse. Men disse må i tillegg i komplett og fullstendig form sendes  til BKassistanse for å lette bearbeidingen. Det er imidlertid klart at alle ønsker ikke er like lette å realisere. Mange ønsker har også konsekvenser for hele programmet og rapporter m.m.

Rene skrivfeil som finnes i hjelpe- og språkfil eller på disse Websidene sendes direkte til BKassistanse.

Uansett bør alle ønsker begrunnes skikkelig. Det forutsettes også at man har undersøkt om forslaget ikke allerede er presentert og muligens også er realisert. Foslaget fremmes som nevnt. Men det skal også dokumenteres og den fulldige dokumentasjonen sendes til BKassistanse.

Er det mer kompliserte ønsker, så bør disse legges inn i Word-document mned god forklaring og gjer med skjermkopier av skjermbilder som bør endres og hva de skal endres til. Å sende omfattende forslag i en e-post uten skikkelig dokumentasjon som jeg kan evt. videresendes uforandret har ikke noen hensikt.

 

Copyright © 2012 Brother's Keeper. All Rights Reserved | HTML5 | CSS